İlkokul Müdürümüz Saliha ASLAN okulumuz ve velilerimiz arasındaki iletişim bağlarını güçlendirmek amacıyla Mayıs ayı içerisinde velilerimizle Kahve sohbetleri gerçekleştirdi.

Her sınıf seviyesinden velimizi farklı günlerde ağırladığımız bu oturumlarda amacımız okulumuzda gerçekleşen, öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerini destekleyen çalışmalarla ilgili paydaşlarımızı bilgilendirmek ve kurum olarak beklentilerimizi aktarırken karşılıklı açık iletişimin kuvvetlenmesini sağlamaktı.

Bu oturumlardan aldığımız olumlu geri bildirimlerle motive olduk ve doğru kanallar aracılığıyla yapıcı iletişimin önemini bir kez daha yaşadık. Katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz, diğer oturumlarımızda görüşmek dileğiyle…