Üsküdar SEV İlkokulu’ndan…

Öğrencilerimizi doğal afetlerden biri olan deprem ve depremden korunma yolları hakkında bilinçlendirme çalışmaları kapsamında bugün okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Sınıflarımızda konuyla ilgili sınıf tartışmaları yaptık, sunumlar izledik. Tatbikat için çalan siren sesinin ardından, tüm okul topluluğu olarak, mümkün olabilecek en kısa sürede, sessiz ve hızlı adımlarla okul binasından ayrılarak toplanma alanına geldik. Burada alınan yoklamaların ardından tatbikatı tamamlamış olduk.