Özel Üsküdar SEV Ana sınıfı öğrencileri olarak öğretmenlerimiz eşliğinde 6-8 Haziran 2017 tarihlerinde ilkokulumuzda bizim için hazırlanan oryantasyon programına katıldık. Sınıf ortamında ilkokul idarecilerimiz bize okulumuz, sınıflar, atölyeler, kulüpler ve 1.sınıfta bizi nasıl bir ortamın beklediği ile ilgili tüm konular hakkında bilgiler verdiler, sorularımızı cevapladılar. Daha sonra Beden Eğitimi öğretmenleri ile bahçede oyunlar oynayıp, çok keyifli zaman geçirdikten sonra servislerle okulumuza geri döndük.