Özel Üsküdar SEV İlkokulu idarecileri olarak 15 Haziran 2017 Çarşamba günü sosyal sorumluluk çalışmalarımız doğrultusunda plastik park oyuncaklarımızı ve”50 Soruda Denizin Sırları” adlı kitapları paylaşmak üzere Lions İlkokulunu ziyaret ettik.

Öncelikle, Lions İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin de yaşıtları gibi en doğal ihtiyaçları olan, severek oynayacakları ve mutlu olacaklarını düşündüğümüz bahçemizde duran park oyuncaklarımızı yeni yapılan bahçelerinde kullanmaları amacıyla Lions İlkokuluyla paylaştık.

Ayrıca sayın Alptekin Baloğlu’nun çocukların denizlerdeki yaşamı tanımaları, sevmeleri amacıyla hazırladığı ve kitabın geliriyle yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi olarak yürüttüğü “50 Soruda Denizin Sırları” adlı hediye kitapları, okul müdürümüz sayın Saliha Aslan Lions ilkokulu 4.sınıf öğrencilerinin de okumaları amacıyla Lions İlkokulu müdürü sayın Nezir Çam’a teslim etti.