İlkokulumuz 16 Kasım 2017 Perşembe günü Dünya Felsefe Günü’nü kutladı! Öğrencilerimizi girişte Aristoteles ve Plato karşıladı. Öğrencilerimiz, onların iyilik kavramı üzerine tartışmalarına katıldılar. İnteraktif panodaki şu soruyu çocuklar ve öğretmenler cevapladı: “Sizce iyilik nedir?”. Aynı gün Koç Üniversitesi’nden gelen değerli konuğumuz Felsefe Profesörü İlhan İnan öğrencilerle söyleşi ve felsefe sohbetleri yaptı. Öğrencilerimiz merak ettikleri felsefi soruları kendisiyle tartışma fırsatı buldular. Felsefe profesörünün hangi çalışmaları yaptığını öğrendiler. Merakla ve bol bol soru sorarak kutlanılan bu günde, felsefenin ne anlama geldiği en çok merak edilen konuydu.