Her yıl Kasım ayının ikinci haftası kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nı bu yıl da coşkuyla kutladık.

Türkçe ve İngilizce Kütüphane derslerimizde misafir okuyucularımızı ağırladık, farklı dillerde kitaplar okuduk, projeler yaptık. Hazırladığımız Kitap Haftası Projeleri’ni sınıf kapılarına astık. Kitap Kahramanı Günü’nde sevdiğimiz kitap kahramanı gibi giyinerek okula geldik, seçtiğimiz karakterin kitabını okuduk. Kitap standında yeni çıkan yayınları görme ve alma imkanımız oldu. Yazarlar Sarah Sweeney ve Şiirsel Taş’ı ağırladık. Okulumuzun girişinde sergilenen görsellerden birçok yazar ve kitapları ile ilgili bilgi edindik. Hafta boyunca HOMEROOM saatlerinde tüm okul kitap okuduk.

Yaşasın Kitaplar, Yaşasın Okumak!!!