4.sınıf öğrencilerimizle Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAP) uzmanı Açelya Uçan tarafından rehber öğretmenlerimiz eşliğinde cinsel sağlık eğitimi dersleri gerçekleştirildi. . Programda öğrencilerimizin bedenlerini bir bütün olarak ele alabilmeleri ve tanımaları, bedenlerinin özel ve değerli olduğunu fark etmeleri, öz bakım konusunda bilinçlenmeleri, birbirlerinin özel alanlarına ve sınırlarına saygı gösterme konusunda duyarlılık kazanmaları, sınırları ihlal edecek davranışlar karşısında doğru tutum ve davranış sergilemeleri öğrenmeleri amaçlandı.

Okul Temelli Cinsel Eğitim Programı kapsamında 10 Ocak 2018 tarihinde ailelerin çocuklarının cinsel gelişimine en olumlu desteği vermeleri, bu yaş grubunda merak edilenler, çocuk cinselliğinin yetişkin cinselliğinden farkı, çocukların sorabilecekleri sorulara cevaplar konusunda 4,5,6,7, ve 8. Sınıf velilerinin davet edildiği bir seminer düzenlendi.