Uluslararası Kütüphaneler Haftası kutlamaları dahilinde, 1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz İngilizce derslerinde okudukları Potato Pals kitabının yazarı Patrick Jackson’ı kütüphanede ağırladılar. Kitap karakterlerini ve hikayelerini nasıl yarattığını ve diğer ülkelerdeki sunumlarını paylaşan Jackson, serinin ilk serilerinden “In the Kitchen” hikayesini okudu. Sonrasında hep birlikte “On A Camping Trip” hikayesini okuyup şarkısını söylediler. Okulumuzun eko takımı da Patrick Jackson’ın İrlanda’dan getirdiği yoncaları okul serasına dikti. Öğrenciler kültürel paylaşımların yapıldığı eğlenceli bir gün geçirdiler.