Özel Üsküdar SEV İlkokulu Okul Aile Birliği velilerimiz, 29 Mart 2018 Perşembe günü, okulumuz öğrencilerinin gerek kişilik gelişimlerini gerek akademik eğitimlerini destekleyecek her türlü projeyi ve faaliyeti organize ederek elde ettikleri gelirin bir kısmını Üsküdar Zeynep Kamil İlkokulu’na okuyan, yazan, eleştiren, üreten bir toplum olmamız için geleceğimizin temelini oluşturan minik öğrencilerin dört gözle beklediği, hayal ettiği kütüphanelerinin oluşumuna destek olmak amacıyla bağışta bulundular. Kütüphane oluştuktan sonra raflar okulumuz öğrencilerinin aralık ayı içerisinde düzenlediği, “Kitap SEVgisi” kampanyası ile topladığı ve şubat ayı içerisinde Üsküdar Zeynep Kamil İlkokulu’na teslim ettiği kitaplar ile düzenlenecek.