Dördüncü sınıf öğrencilerimiz okulumuz serasında oldukça zorlu bir iş başardılar. Marul, roka, kabak, maydanoz, yeşil soğan, fasulye, balkabağı, dereotu, patlıcan ve farklı çiçek çeşitlerini ektiler. Seranın sıcaklığını ve nemini izlemenin yanı sıra yerel hava koşulları ile ilgili verileri de takip etme sorumluluğunu üstlendiler. Seradaki her bitkinin adıyla bahçe levhaları yaptılar. Her bitkinin su ve güneş ihtiyaçları hakkında bilgi sahibi oldular. Seramızdan bu yıl tüm okula yetecek miktarda, üç kere eko-salata hazırlayabilecek kadar ürün topladılar. Tüm bu sıkı çalışmaları Eko-Okullar-Toyota Biyolojik Çeşitlilik Eğitim Projesi başlıklı uluslararası eko projelerimizle bağlantılı olarak yaptılar. Okulumuz son iki yıldır bu projenin Büyük Bitki Avı bölümünde yer aldı. Öğrencilerimizin çevreye ve yaşamımıza yaptığı ekolojik katkılardan dolayı onlarla gurur duyuyoruz.