Dikey müfredat çalışmalarımız ve sorumlu bireyler yetiştirme misyonumuz kapsamında, 1 ve 3. sınıf öğrencilerimiz İngilizce derslerinde okuma pratiği yapmak için sesli okuma aktivitesi gerçekleştirdiler. Okuma Arkadaşım (Reading Buddies) dersinin başında öğrenciler önce kendilerini tanıttılar ve 3. sınıf öğrencilerinin yardımı ve rehberliğinde kısa kitaplar okudular. Bu aktivite 1. sınıf öğrencilerinin İngilizce okuma akıcılığını geliştirirken, öyküleri büyük sınıflardan dinleme şansı elde etmelerini sağladı. 3. sınıf öğrencilerimiz ise kendi okuryazarlık becerilerini geliştirirken, liderlik ettiler, özgüvenlerini geliştirdiler ve daha küçük bir çocuğa öğretmenin sorumluluğunu hissettiler.