Çocuklarımızın toplumsal sorumluluk ve paylaşma duygularını pekiştirmek; aynı zamanda ihtiyaç sahibi öğrencilerle dayanışmak için, Okul Aile Birliği olarak bu sene  ‘Oyuncak SEVgisi – Oyuncağını Getir Arkadaşını SEVindir’ konulu yardım kampanyasının ikincisini düzenledi.

Öğrencilerimiz severek kullanmış olduğu ve artık ihtiyaç duymadığı, kullanılabilir durumdaki oyuncakları ile kampanyaya katıldılar

Bu kampanya ile, okulumuz adına yurdumuzun değişik bölgelerinden seçilen, isimleri aşağıda belirtilen ihtiyaç sahibi okul ve çocuk kurumlarına oyuncaklar kolilenerek Okul Aile Birliği tarafından yollandı.

Diyarbakır Elmadere İlköğretim Okulu’na 5 Koli,

Batman Tuzlagözü İlkokulu’na 5 koli

Bitlis MNG Kargo İlkokulu’na 4 koli

Fikirtepe Münevver Şefik Fergar İlkokulu’na 3 koli

Şanlıurfa Şehit Mehmet Arslan ilkokulu’na 3 koli oyuncak ve

Batman 16 Mayıs Ortaokulu’na Kitap ve satranç takımı yollandı.

Oyuncaklarını teslim alan okulların öğretmenleri çocukların oyuncaklara kavuştukları andaki sevinç ve mutluklarının fotoğraflarını bizlerle paylaştığında yapılan yardımların yerine ulaştığını görmek bizleri çok mutlu etti ve gururlandırdı.