Özel Üsküdar SEV İlkokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü tarafından hazırlanan “Çocuk Koruma Politikası ve Koruma Prosedürleri”, okulumuz personeli ile paylaşıldı. Okul çatısındaki tüm personel (yemekhane, temizlik, güvenlik) ile servis şoför ve hosteslerinin katıldığı eğitimde tüm öğrencilerimizin esenliklerini sağlamanın ve korumanın önemi üzerinde duruldu. Çocuk korumaya yönelik sorumluluklarımız vurgulandı. Çocukları korurken koruyucu ve önleyici bir anlayışa sahip olmanın gerekliliğine dikkat çekildi.