Fiziksel aktiviteyi öğrencilerimizin hayatlarının bir parçası haline getirmek, sporu bir kazanım olarak verebilmek amacıyla, 2016 yılından bu yana voleybol ve basketbol branşlarında SEV Spor Okulları düzenliyoruz. 2019-2020 eğitim öğretim yılı için de çalışmalarımız başlıyor.

Bu çalışmalar, öğrencilerimizin sportif tekniğinin şekillendirilmesinde etkin rol oynayarak, voleybol ve basketbol dışındaki diğer spor branşlarına da ilgisi ve becerisini belirleme fırsatı yaratacaktır.

SEV Spor Okulları’nda voleybol ve basketbol branşlarında verilecek olan eğitimler; Güler Legacy işbirliği çerçevesinde hem SEV Amerikan Koleji (SAC) hem de Üsküdar Amerikan Lisesi (UAA) Spor Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimize yönelik spor okullarımız her iki kampüste 21 Eylül 2019 Cumartesi günü* başlayacak, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecektir.

Basketbol

SEV Amerikan Koleji ve Üsküdar Amerikan Lisesi’nde

Voleybol

SEV Amerikan Koleji ve Üsküdar Amerikan Lisesi’nde

Antrenman saatleri kayıt olan öğrencilerimize ve velilerimize Güler Legacy tarafından bildirilecektir.

*21 Eylül Cumartesi gününe özel, basketbol ve voleybol antrenmanları, 10.00 -12.45 saatleri arasında tüm öğrencilerimize ücretsiz deneme antrenmanları için açık olacaktır. Sonraki haftalarda ise gruplar oluşturularak antrenman saatleri velilerimize bildirilecektir.

Kimler Katılabilir?

SEV Spor Okulları tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine açıktır.

Kayıt Şartları Nedir?

Kayıt işlemlerini ekte bilgileri verilen Güler Legacy ile iletişime geçerek gerçekleştirebilirsiniz.  Kayıt ücretleri Güler Legacy tarafından tahsil edilecektir.

Ulaşım Nasıl Olacak?

SEV Spor Okulları’na katılacak öğrencilerimizin ulaşımı velileri tarafından sağlanacaktır.

Antrenman Yeri: SEV Amerikan Koleji ve Üsküdar Amerikan Lisesi

Güler Legacy Kız-Erkek Basketbol & Voleybol Spor Okulu Tel: 0530 067 35 28