Birinci sınıf öğrencilerimiz İngilizce derslerinde bu hafta şekilleri öğrendiler. ‘ Shapes in Nature’ kitabını okuduktan sonra bahçeye çıkarak, doğada gözlemleyebildikleri şekilleri bulmaya çalıştılar. Öğrencilerimiz bu etkinliği yaparken çok heyecanlandılar ve eğlendiler. Okulumuzun genel misyon ve hedeflerinden biri olan ‘saygı’ başlığına dikkatle uyarak, doğadaki canlıların hayatlarına zarar vermeden, kalp şekline benzeyen çiçeklerden, oval şekil görünümündeki yapraklara kadar birbirinden farklı nesneleri gözlemleme imkanı buldular.