Hafta boyu süren Cumhuriyet Basketbol Turnuvası, Cumhuriyet Koşusu ve gezici Bando Takımı kampüs gösterileri gibi etkinliklerin ardından 29 Ekim günü anaokulu öğrencilerimizle birlikte coşkulu bir Cumhuriyet Bayramı töreni gerçekleştirildi. Törende 4.Sınıflar Cumhuriyet Vals Performansı, Anaokulu Şiir Performansı, 2.Sınıflar “Cumhuriyet’in Anlamı” konulu röportaj, 1.Sınıflar Şiir Performansı, 2.Sınıflar Cumhuriyet Turu - Mini kortej, 2. Sınıflar İngilizce Performans ve 3 ve 4. Sınıflar Cumhuriyet Oratoryosu gibi coşkulu etkinlikler yer aldı.

Okul bahçemizde Okul Aile Birliğimiz tarafından kurulan stantta, Atatürk temalı kitap ve objeler sunuldu.

Aynı günün akşamı, saat 19.00’da Bağdat Caddesi’ndeki Zara Mağazası’nın önünde buluşularak fener alayına katılım gösterildi. SEV ailesi olarak öğrenci ve velilerimiz ile birlikte yürüyüşe katıldık ve bu anlamlı günü hep birlikte kutladık.

Atatürk Türkiyesi’nin eğitimcileri olarak, ulusal ve evrensel değerlerle güçlü bir şekilde eğitilmelerini hedeflediğimiz öğrencilerimizin ve sizlerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarız.