Birinci sınıf öğrencilerimiz, İngilizce Proje derslerinde, Dünya (İyilik) Nezaket Günü kapsamında okulumuzda çalışan ve her gün onlara yardım eden personelimiz için teşekkür notları hazırladılar. Öğrencilerimiz, 21. yüzyıl becerileri ve kültürlerarasıcılık ilkelerimizi de göz önünde bulundurarak nezaket kurallarını işlediler ve yapacakları en küçük nezaket eyleminin bile başkaları için ne kadar önemli olabileceğini öğrendiler. Hazırladıkları teşekkür notlarını bir an önce vermek için çok heyecanlandılar.