Üsküdar SEV İlkokulu ve Ortaokulu olarak, okulumuzda Okul Aile Birliği’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında aralık ayı içerisinde yürütülen Kitap “SEVGİ”si kampanyasında öğrencilerimizin hediye ettikleri kitaplar toplandı ve paketlendi. 26 Şubat Çarşamba günü ilkokul ve ortaokul sınıf temsilcisi öğrencilerimiz, Okul Aile Birliği velilerimiz ve okul müdürlerimiz Saliha Aslan ve Ayşegül Gülebakan ile birlikte kardeş okulumuz Celal Yardımcı İlkokulu’na gidildi ve bu hediyeler öğrencilerimizin duygularını belirttiği bir konuşma eşliğinde teslim edildi. Celal Yardımcı İlkokul Müdürü Meral Kurulay müdürlerimize Atatürk Ajandası hediye etti.