Özel Üsküdar SEV İlkokulu Öğretmenleri  olarak Toplum Hizmeti Çalışmaları kapsamında “Çocuk” temalı  “Öyle Gülseniz ki Çocuklar” adlı şiir dinletisi 11 Aralık 2015 Cuma akşamı  veli ve öğrencilerimizin katılımıyla Çamlıca Kampüsünde gerçekleştirildi.

Nesin Vakfı yararına düzenlenen gecede temel gıda, temizlik, oyuncak ve eğitim materyalleri velilerimizin değerli bağışlarıyla karşılanmış oldu.

Dinleti gecemizde bizimle birlikte olan öğrenci ve velilerimize teşekkür eder, kampanyaya maddi manevi desteklerini esirgemeyen velilerimize  saygılarımızı sunarız.

Nesin Vakıfı temsilcisi Mehmet Gülokuer dinletiye katılarak, öğrenci, öğretmen ve velilerden oluşan SEV ailesine teşekkür etti.

Öğrencilerimize örnek olmak amacıyla hazırlanan gecede, birbirinden güzel şiirler seslendiren öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, destekleri için teşekkür ederiz.