Öğrenen organizasyon olma yolculuğumuzda, birlikte keşfediyor, birlikte öğreniyor ve birlikte uyguluyoruz. Vakfımıza bağlı okullarımızda öğrencilerimizi, sadece Türkiye’nin ve dünyanın geleceğine uyum sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda onu şekillendiren ve yaşam boyu öğrenen bireyler olarak yetiştiriyoruz.

Okullarımızı geleceğe ilham verecek, eğitimde mükemmelliğe adanmış ve zamanın ötesinde birer öğrenen organizasyona dönüştürmek için birlikte çalışıyoruz.

Vakfımız ve okullarımız, bugünün ve geleceğin adil, eşitlikçi ve sürdürülebilir dünyası için tutku dolu liderler ve değişim öncülerini desteklemeye kararlı.

20-21 Eylül tarihlerinde gerçekleşen SEV Strateji Çalıştayında, okullarımızın geleceğini şekillendirmek için liderlerimizle bir araya geldik. Genel Müdürümüz Prof. Dr. Güray Erkol’un liderliğinde, çeşitli atölyeler ve çalışmalarla yeni SEV Okullar Stratejimizi derinlemesine ele aldık.

Strateji çalıştayımıza sürekli öğrenme heyecanı ve mükemmeliyet arzusuyla katkıda bulunan tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Birlikte mutluyuz, birlikte güçlüyüz.

Etkinliğin kısa videosunu izlemek için tıklayınız.