Okulumuzda  “Magosto”  Kestane Festivalini kutladık . Magosto , İspanya’nın kuzeyinde her yıl kutlanan geleneksel bir festivaldir. Bu festival genel olarak castanyera, (köylü kıyafeti giymiş yaşlı bir bayan ) figüriyle tasvir edilir. Bu yaşlı bayanın  başı örtülüdür ve sokakta satmak üzere bir masanın arkasında oturmuş kestane pişirir.

İspanyolca dersi  öğrencilerimiz  festival ile ilgili şarkılar söylemekten, şiirler okumaktan ve videolar seyretmekten çok keyif aldılar.Ayrıca festival süresince posterler yaptılar ve bu harika çalışmalarıyla okullarını süslediler.