Özel Üsküdar SEV Ortaokulu 5.ve 6. sınıf öğrencileri 5 – 9 Aralık 2016 tarihlerini Dijital Farkındalık, Güvenli İnternet haftası olarak kutlayarak çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptılar. Eğitim Teknolojileri ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümlerinin ortak organize ettikleri haftada okulun her köşesine güvenli internet kullanımı ile ilgili posterler asıldı, panolar hazırlandı. Tüm 5. ve 6. Sınıf öğrencilerimize konuyla ilgili seminerler verilerek farkındalıklarının artması sağlandı. Ayrıca veli görüşmelerine gelen değerli velilerimize broşürler dağıtılarak konu ile ilgili bilgi verildi.