Sosyal Bilgiler Bölümü olarak 5. Sınıflar arasında Genel Kültür ve Bilgi Yarışması düzenledik.

Özel Üsküdar Sev Ortaokulu Sosyal Bilgiler Bölümü’nün organize ettiği yarışmada, öğrencilerimiz hem eğlendiler hem yarıştılar. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz kadar sınıflarını destekleyen öğrencilerimiz de çok heyecanlandılar. Yarışma sonunda kazanan öğrencilerimize ödüllerini ve sertifikalarını Müdür Yardımcımız Gürcan Avcu, diğer yarışmacılarımıza sertifikalarını Akademik Koordinatörümüz Işıl Gündüz verdi. Yarışmayı kazanan 5-A sınıfını tebrik ediyoruz.