Özel Üsküdar Sev Ortaokulu Sosyal Bilgiler Bölümünün düzenlediği 7. Sınıflar arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması’nda öğrenciler hem eğlendi hem yarıştılar. Yarışmada hem yarışan öğrencilerimiz hem de izleyicilerimiz çok heyecanlandılar. Yarışmanın kazananı 7/D sınıfı oldu. 7/D sınıfı adına Lal Burhanoğlu, Christopher Kaan Caudwell ve İrem Gabay yarıştılar. Yarışmaya seyirci öğrenciler de Ipad ve cep telefonları ile katıldılar. Seyircilerin galibi ise 7/B sınıfından Irmak Oğur oldu. Yarışma sonunda öğrencilerie ödülleri müdür yardımcısı Emrah Bozkurt, katılım sertifikaları akademik koordinatör Melih Ertunç  tarafından takdim edildi.