Özel Üsküdar SEV Ortaokulu geçtiğimiz yıl  Avusturya Konsolosluğunda başlatmış olduğu konserler dizisine bu sene Kadıköy Yeldeğirmeni Sanat Merkezinde devam etti.

Konusu “ Bach ve arkadaşları “ olan konserde , Bach’ın hayatı o dönemin kıyafetleri ile  canlandırmalar yapılarak anlatılırken  Bach’ın etkilediği bestecilerin eserleri de  çalınarak  geniş yelpazede  örnekler sanatseverlerle buluştu. Ayrıca  Bach hayranı olan Beatles grubunun  “Hey Jude” parçası  çalınırken tüm salon hep birlikte şarkıya eşlik etti. Öğrencilerimizin büyük bir disiplin ve profesyonellikle  hazırlandıkları konser tam anlamıyla izleyicilere hem görsel hem de işitsel unutulmaz bir gece yaşattı.