11 Eylül 2017 günü düzenlenen açılış töreniyle okulumuz yeni eğitim ve öğretim yılına merhaba dedi. Okulumuzun 20. yılının kutlandığı törende Sağlık ve Eğitim Vakfı Genel Müdürü Binnur Karademir ve Okul Müdürümüz Emrah Bozkurt'un yaptığı konuşmalar sonrasında kardeş okullarımız İzmir SEV ve Tarsus SEV İlköğretim Kurumları'nın öğrencilerinin yazdıkları 20. yıl mesajları okundu. Okula yeni katılan öğretmenlerin de tanıtıldığı törenin ardından öğrencilerimiz ilk dersi yapacak olmanın heyecanıyla sınıflarına koştular.