Öğrencilerimizin güvenliği bizler için çok önemli. Servis yolculuğunun da okul hayatının bir parçası olduğunun bilinci ile servis şoförlerimiz için bir seminer düzenlendi. Bu seminerde, yeni başlattığımız akıllı servis çözümü hakkında bilgiler paylaşıldı. Uygulamayı yükleyen velilerimiz, kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yaparak, okul servisinden ihtiyacı olan anlık bilgileri alabilecek. Kolay takip özelliği sayesinde velilerimiz uygulamadaki harita üzerinden servis güzergâhını takip edebilecek ve servis içerisini kamera sistemi ile izleyebilecek.