Türkiye’de ilk kez SEV Kurumları’nda uygulanacak olan “Öğrenen Çocuk:Sorumlu Birey Projesi” için SEV İlkokulları bir araya geldi. İstanbul, İzmir ve Tarsus ilkokullarımızdan Akademik Koordinatörlerimiz ve öğretmenlerimiz, Argüden Yönetişim Akademisi liderliğinde Beylerbeyi kampüsümüzün ev sahipliğinde buluştular. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında uygulanacak olan 6 modülden oluşan proje içeriğinin ilk eğitimi kapsamında Demokrasi ve Haklarımız, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Dayanışma ve Gönüllülük başlıkları üzerinde konuşuldu.