Üsküdar SEV Çamlıca kampüsünde, 31 Ekim Salı günü düzenlenen Cadılar Bayramı Dans Partisi’ni hortlaklar, cadılar ve büyücüler bastı. Bu yıl 340 öğrenci ve öğretmenlerimiz kostümleriyle boy gösterdiler.

Öğleden sonra kutlamalarımız pizza ve limonata ile başladı ve daha sonra öğrencilerimiz dans etmek üzere spor salonuna geçtiler. Her zamanki DJ’imiz İgor Jurilj partiyi yönetmek üzere iş başındaydı. Öğrenciler, daha evvel onlara söylenen bağlantıya girerek, seçmiş oldukları bir dizi hit Türk ve yabancı şarkı çalarken çılgınca dans ettiler.

Dansın yanında oynayabilecekleri çeşitli oyunlar da vardı. “Salla salla salla” oyunu, halka fırlatma oyunu, Gizli Mesajlar ve Pin Pon Atma oyunları bunlardan bazılarıydı. Akşam olunca, herkes dans etmekten bitkin düşmüştü ve şimdiden bir sonraki partiyi dört gözle bekliyorlardı.