Bu hafta öğrencilerimize  İspanyol kültürünü tanıtmak amacıyla ‘ Magosto’  festivalini kutluyoruz. Amacımız,  kestanesiyle   ünlü  kuzey İspanya bölgesinde kutlanan bu festivali tanıtmaktır. Bunun için birçok aktivite düzenlendi. İspanyolca dersini seçen öğrenciler poster yarışmasına katıldılar, bu festivalle ilgili bir film seyrettiler, şarkı söylediler ve daha pek çok bilgi aldılar. Cuma günü ise tüm öğrencilerimize  öğlen yemeğinde ‘fajitas’ verildi, gün boyunca ise İspanyolca şarkılarla günün ruhu yaşatıldı.

Poster yarışmasına katılan öğrencilerimizden galip gelenler Meksika restoranında harika bir öğle yemeği ile ödüllendirildiler. Öğrenciler quesadilla, taco, enchiladas gibi Meksika’ya özgü yemekleri tatma şansı buldular. Yarışmayı kazanan öğrencilerimiz onları Latin kültürüne daha da yaklaştıran bu etkinlikte çok eğlendiler.