9 -14 Kasım tarihlerinde Yale Üniversitesi’nde düzenlenen The World Scholar's Cup Tournament Champions’a 7.sınıf öğrencilerimizden Lara El-Khoury, Yasemin Kölemenoğlu, Naz Doğa Urhan, Can Almelek ve Utku Ünlü ile katıldık. 50 ülkeden 2200 öğrencinin katıldığı turnuvada öğrencilerimiz okulumuzu ve ülkemizi başarıyla temsil ettiler. Tüm öğrencilerimiz Da Vinci madalyası, Lara El-Khoury Social Studies alanından gümüş, Naz Doğa Urhan ise History dalında gümüş madalya kazanarak bizlere büyük gurur yaşattılar. Öğrencilerimizi ve bu büyük organizasyonda onlara destek olan İngilizce öğretmenimiz Vedya Zalma Almelek’i tebrik ediyoruz.