Ortaokulumuzda gerçekleştirdiğimiz törenle,  hem okulumuzun 20. yılı hem de Öğretmenler Günü kutlandı. Sağlık ve Eğitim Vakfı yöneticilerinin, mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyelerinin de katılım gösterdiği etkinlikte, ‘Zaman Kapsülü’ de hazırlayarak, bugünü geleceğe taşıdık. SEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane ve SEV Genel Müdürü Binnur Karademir’in konuşmalarıyla başlayan etkinlikte, en eski öğretmenimiz ve en yeni öğretmenimiz duygu ve düşüncelerini paylaşırlarken, 8. sınıf Okul Başkanı öğrencimiz ve 1997 yılında okulumuzun açılışıyla ana sınıfına başlayan bir mezunumuz da konuşmalar yaptılar.

2047 yılında okulumuzun 50. yıl dönümünde açmak üzere, Beylerbeyi Kampüsü’müzde yer alacak kapsülde; öğrencilerin 30 yıl sonraya yazdıkları mektupların yanı sıra 3D Printer ile hazırlanan Batman, okul ajandaları, dergiler, flash bellek, Nutuk, afişler, o güne ait bir gazete, okul forması, para örnekleri, okul yıllığı gibi anı eşyaları da yer aldı.

Üsküdar SEV Eğitimciler korosunun seslendirdiği eğlenceli şarkılarıyla bu anlamlı günü tamamladık. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlarız.

Videolar