Okulumuz İngilizce Bölümünün organize etmiş olduğu kış festivali, 26 Aralık 2017 Salı günü yapıldı. Festival, 6’ncı sınıf öğrencilerinin haftada bir gün, Cuma günleri yaptıkları, Ms. Balcık, Ms. Roy ve Ms. Kolelle’nin sınıflarındaki öğrenciler tarafından ortaklaşa hazırlanan A Night of Snow and Song isimli oyunla açıldı.

Daha sonra beşinci sınıf İngilizce öğretmenlerinin sınıflarında yaptıkları Winter Poems etkinliğinde, 5D’den Ege Mavi GÖNENLİ birinci, 5A’dan Demir KARABACAK ikinci, 5B’den Elvan Suna ÖZSOY üçüncü, 5C’den Caner USLUCAN dördüncü, 5E’den Duru ÖZSÜT beşinci olarak dereceye giren şiirlerini sahneye gelerek okudular ve ödüllerini aldılar.

Beşinci sınıflardan dereceye giren kış şiirlerinin okunmasının ardından, beşinci sınıflardan, İngilizce öğretmenlerinin sınıflarında yaptıkları Spelling Bee etkinliğinin, her şubenin birincileri, 5A’dan Gülfem EKİZ, 5B’den Deniz ERYILMAZ, 5C’den Damla ÇAKIR, 5D’den Tuna Ant BOZKURT, 5E‘den Lal ÖNEN sahneye gelerek, Mrs. Gürmeriç yönetiminde yarıştılar. Lal Önen birinci ve Deniz Eryılmaz ikinciliği elde ettiler.

Festivalin akışı, altıncı sınıf İngilizce öğretmenlerinin sınıflarında yaptıkları Winter Poems etkinliği sonrasında dereceye giren öğrencilerin duyurulmasıyla sürdü. 6E'den Itır Deniz ÖZKAN birinci, 6B’den Ahmet Can KARAASLAN ikinci, 6C’den Ela Zeynep CAMAŞ üçüncü, 6D’den Metehan HOMRİŞ dördüncü, 6A’dan Bora AK beşinci olarak dereceye giren şiirlerini sahneye gelerek okudular ve ödüllerini aldılar.

Festival altıncı sınıflar Spelling Bee yarışıyla sona erdi. Sınıflarının Spelling Bee birincileri 6A’dan Mina ATAK, 6B’den Valerie Naz YÜKSELEN, 6C’den Nazlı Bahar ÖZEYRANLI, 6D’den Bora GÜR, 6E’den ASLI AKÇALI, Mr. Osborne yönetiminde yarıştılar. Nazlı Bahar ÖZEYRANLI birinci, ASLI AKÇALI ise ikinciliği elde ettiler. Tüm öğrencilerimizi başarılarından ötürü tebrik ederiz.

Herkes için 2018 yılının bayram coşkusu, sağlık, başarı ve sanatla dolu geçmesini dileriz.