Görsel Sanatlar derslerimizde yeni yıl etkinliği olarak öğrencilerimiz Mum Yap Atölyesi ile iş birliği içinde mum tasarımları yaptılar. Bu etkinlik aynı zamanda öğrencilerimizi kimsesiz hayvanlar konusunda bilinçlendirmek, onlara yardım eli uzatmalarında öncülük edebilmek amacıyla Okul Aile Birliğimizin de destekleriyle Hayvan Sevgisi-sosyal sorumluluk projesi olmuştur. Etkinlikten toplanan gelirin bir kısmı ile alınan mamalar 17 Ocak 2018 Çarşamba günü Okul Müdürlerimiz ve Okul Aile Birliği temsilcileri tarafından öğrenci meclisinden seçilen temsilci öğrenciler eşliğinde “Orman Çocukları” besleme gönüllülerine bağışlanmıştır.