Okulumuz,  ilk kez geçen yıl World Scholars Cup’a katıldı. Disiplinler arası akademik düzeyi yüksek öğrencilerden oluşan bu bilgi turnuvasında bu yıl Koç Okulları’ndaki bölgesel aşamayı geçen 12 kişilik okul takımımızın tamamı başarılı olarak bir sonraki aşama olan uluslararası yarışma için öğretmenleri Ms. Zalma eşliğinde temmuz ayında Barselona’ya gidecekler. 520 öğrencinin katıldığı yarışmada okulumuz Writing alanında 1.lik, Challenge alanında 4. ve 5.lik alarak üstünlüklerini taçlandırdılar.  Ekibimiz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizde turnuvadan kazandıkları madalya, kupa ve sertifikalarıyla yer aldılar. Tüm öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.