Bu yılki Üsküdar SEV Ortaokul Yaz Oryantasyon Programı üç farklı seviyeden transfer öğrenci ile uygulandı. İngilizce bölümü yeni öğrencilerimize çeşitli aktiviteler hazırladı. Öğrencilerimize yeni kampüsleri tanıtıldı, kütüphanenin işleyişi ve okulumuzun kullandığı Reading Counts ve Accelerated Reader programları anlatıldı. Öğrencilerimiz çeşitli aktiviteler ve projeleri tamamladı. Bunların arasında radyo tiyatrosu, makale okuma, drama, kendilerini tanıtma, İngilizce deyimler ve kendi duygularını anlatan oyun hamuru heykelleri yaratma ve hazine avı gibi aktiviteler vardı.

Tüm öğretmenlerimizin genel fikri bu seneki grubun yetenekli ve işbirlikçi olduğu yönündedir. Oryantasyon programının sonunda öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı ile yakar top oyunu oynandı. Oyunumuz çok eğlenceli geçti. Öğrencilerimiz keyifle ellerinden gelenin en iyisini yaptılar fakat oyunumuzu öğretmenlerimiz kazandı! Yeni gelen tüm öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyoruz ve kendilerine SEV Ailemize “Hoş geldiniz” diyoruz.