Soğuk kış aylarında ormanın derinliklerine terk edilmiş sokak hayvanlarına yiyecek ulaştırmanın önemi bambaşka.

Görsel Sanatlar Bölümü’nün hayata geçirdiği projeyle farkındalık oluşturarak duyarlılık kazandıracak bir çalışma gerçekleşti.

Üsküdar SEV Ortaokulu öğrencileri bu projede sanat etkinlikleri çalışmaları ile elde ettikleri geliri, hayvan dostlarının yaşamlarına katkıda bulunmak amacıyla mama olarak Orman Meleği Doğa ve Hayvan Yaşam Haklarını Koruma Derneği’ne bağışladılar.

Mamalarımızla mutlu olan canların videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Öğrencilerimize emekleri için teşekkür ediyoruz.