Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü ile Design & Coding dersi işbirliği ile 7.sınıf öğrencilerimizle “Dijital Dünyada İletişim-Siber Zorbalıkla Mücadele” konulu eğitim çalışması gerçekleştirildi. Çocuk Koruma Politikamız ve SEV Gelişim Programı çalışmalarımız kapsamında öğrencilerimizin internet kullanırken sağlıklı sınır koyma, mahremiyetlerini koruma, akran baskısı ve siber zorbalıkla mücadele etme becerilerini güçlendirmek amaçlı bilgiler paylaşıldı.

Öğrencilerimiz, Design Coding derslerinde Canva tasarım programını kullanarak, bilgilendirici broşürler hazırlayacaklar. Broşürler, tasarım yarışmasında değerlendirilecek. Resim derslerinde ürettikleri kişisel çalışmalarını da paylaşabilecekler. Görsel mesaj sunumu ve yaratıcı slogan üretmede başarılı olan ilk üç öğrencimiz çeşitli şekillerde ödüllendirilecek.