Ortaokul yönetici ve öğretmenlerimiz, İstanbul Üniversitesi’nden Doç.Dr.Esra İşmen Gazioğlu’nun “Öğrenci ve Aileleriyle İlişkide Sistematik ve Çözüm Odaklı Yaklaşımlar” adlı eğitimine katıldılar. Çözüm odaklı yaklaşım hakkında anlayış kazanmak, çözüm odaklı soru ve becerilerin sınıf yönetiminde ve aile görüşmelerinde nasıl kullanılacağı hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla düzenlenen ve tüm gün süren eğitimin ardından, yönetici ve öğretmenlerimiz kaliteli iletişimin eğitime yansıması ile ilgili bilgilerini tazelemiş oldular.