Okulumuz 5.sınıf öğrencileri 7-11 Aralık 2015 tarihleri arasında tüm dünya ile birlikte ‘Kodlama Haftası’ etkinlikleri dahilinde code.org web sayfası üzerinden kendi Star Wars oyunlarını kodladılar. Ayrıca bu etkinlik süresince kütüphaneden konuyla ilgili kitaplarla tanışıp, resim dersinde yaptıkları robotla birlikte anı fotoğrafları çektirdiler. Tüm öğrencilerimiz kodlama saati etkinliğini başarıyla tamamlayarak katılım sertifikalarını aldılar. Öğrencilerimizi başarılı katılımlarından dolayı kutluyoruz.