Pe

Fen Bilimleri bölümü liderliğinde gerçekleştirdiğimiz Person of Science etkinliklerinde, dünya çapında önemli başarılara imza atmış bilim insanlarını öğrencilerimizle buluşturuyoruz. 16 Ocak Cumartesi MIT ve Harvard Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yapan Prof. Dr. Mehmet Toner’i ağırladık. Öğrencilerimize başarının ip uçlarını verirken, sanattan spora her konu üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Öğrencilerimiz için rol model olan Sn. Mehmet Toner’e değerli paylaşımları için teşekkür ederiz.